We proberen al onze cactussen en accessoires met veel liefde ter plaatse te krijgen. Uiteraard is dit geen makkelijke onderneming en komt er heel wat kijken bij het verzenden en verpakken van jouw nieuwe kamerplant.

Verpakking

Elke cactus wordt  in een blisterverpakking geplaatst om zo weinig mogelijk schade op te lopen. Onze blisterverpakkingen zijn gemaakt van gerecycleerd plastiek en mogen ook terug binnengebracht worden tijdens een afhaalmoment. Door deze plastiek huls, kan er weinig gebeuren met je nieuwe kamerplant. Dit  is ook de reden waarom niet alle cactussen leverbaar zijn. Als er geen beschermende hoes voor bestaat, verzenden en verpakken we onze schatjes liever niet.

We proberen onze dozen te optimaliseren en lege ruimte vullen we op met -gerecycleerd- krantenpapier. Hier en daar gebruiken we bubble wrap om extra breekbare items zeker heel aan te laten komen zoals glazen stolpen. Ook verpakkingsmateriaal dat ik zelf meekrijg met leveringen van mijn leveranciers, wordt hergebruikt.

verzenden en verpakken Happy Cactus verzenden en verpakken Happy Cactus

Verzending

Alles begint bij het correcte ingeven van je adres. Ligt je huisnummer aan de verkeerde kant van de straat? Laat  het ons weten! Zo kunnen wij de opmerking doorgeven aan onze pakjesleverancier.

Alle pakjes worden zo snel mogelijk verzonden en komen hopelijk 100% in dezelfde staat aan als ze hier vertrokken zijn.

 

Kan ik ook een bestelling afhalen?

Uiteraard kan je ook afhalen. Op  het moment zijn we op zoek naar enkele partners om afhaalpunten te creëren zodat verzendkosten beperkt/vermeden kunnen worden. Het onderstaande adres is geen winkel dus je kan jammer genoeg niet even komen shoppen. Wil je ter plaatse betalen? Dat kan cash of via bank app.

Op volgend data kan je afhalen op dit adres:

August Petenlei 23

2100 Deurne

 

Donderdag 13 december van 18.30-20.30u

Zaterdag 15 december van 10.00-13.00u

Zondag 23 december van 18.00-20.00u

Maandag 24 december van 12.00u-13.30u

Woensdag 26 december van 16.00-18.00u

 

Retourneren, gaat dat?

Is jouw cactus een echte hufter en prikte hij je al opzettelijk? Als het niet klikt, dan klikt het niet. Binnen de 14 dagen kan je je cactus retourneren. Dit kan door hem terug te zenden naar het verzendadres of door hem zelf af te leveren tijdens een ophaalmoment (zie hierboven).

Adres:

August Petenlei 23

2100 Deurne