Als oprichtster van Happy Cactus, ben ik een echte kerstfanaat. Zo is dit fantastische idee ook ontstaan. Tijdens mijn kerstvoorbereidingen -die wel eens wat tijd in beslag kunnen nemen- vond ik enkele pomponnetjes die volgens mijn kritische oog wel geweldig stonden bij mijn cactus. Lang na kerst mochten deze bolletjes mijn woonkamer opfleuren omdat ik opmerkte dat ik er elke keer weer vrolijk van werd. Zo kwam ik het op het idee de Happy Cactus effectief op de markt te brengen.

Happy Cactus opricht
Foto: Barbara Wouters

Als ultieme doel hebben wij als bedrijf: iedereen in de kamer heel even te laten glimlachen. Een Happy Cactus verspreidt geluk en dat is aanstekelijk. Net daarom kiezen we ook voor een humoristische aanpak en stijlvolle accessoires.

Om klein te beginnen, is deze webshop tot stand gekomen. Je zal wel in verschillende lokale zaken Happy Cactussen zien staan, om zo wat meer mensen te bereiken. Vol ons zeker op sociale media om op de hoogte te blijven van alle verkooppunten in de toekomst. We hebben ook een Instagram account waarop je veel cactuspiratie kan vinden.

Uiteraard proberen we tijdens heel dit proces onze voetafdruk te minimaliseren. Dit is een steeds evoluerend proces, we zijn nog niet waar we willen zijn maar we doen ons best. Hebben jullie tips? Mail ze ons gerust info@happycactus.be.