Happy Cactus als origineel geboorte plantje

Doopsuiker cactusjes

Een plantje, en dan al zeker een hippe cactus, als aandenken aan je kindje meegeven met de doopsuiker is hipper dan hip en wij begrijpen waarom!

Waarom een Happy Cactus bij je doopsuiker?

Een cactus of succulent als geboortegeschenk meegeven is een een blijvend aandenken aan je pasgeboren spruit. Aangezien cactussen met de juiste verzorging zelfs ouder kunnen worden dan mensen, kan je aandenken meegroeien met je kindje. Bovendien is een cactus neutraal en past in elk interieur én het oogt prachtig in een opstelling met je suikerbonen.

Happy Baby Cactus

Een Happy Cactus komt met pomponnetjes in een neutraal kartonnen potje, waardoor het perfect past bij andere elementen van je doopsuiker geschenken. Je kan kiezen voor 1 soort cactussen of net een mix. Standaard gebruiken we bolcactussen, langwerpige cactusjes, meervormige cactusjes en wat stoerder euforbia’s. Meestal wordt er een mix van 2 of 3 soorten gekozen.

Gepersonaliseerde planten(potjes)

Als kers op de taart kan je zelf de kleurtjes kiezen van de pomponnetjes zodat de cactusjes matchen met je geboortekaartje. Je kan natuurlijk ook kiezen voor roze of blauwe pomponnetjes, bijpassend bij het geslacht. Uiteraard kan je ook zelf een sticker met de naam van je kindje kleven om alles perfect samen te laten passen of een plantenprikker toevoegen.

Zo kan iedereen zelf een potje kiezen om het cactusje permanent in te zetten (zo blijft niemand achter met een babyroos of babyblauw potje). Heb je liever andere potjes? Happy Cactus heeft ook handgemaakte betonnen potjes en ook andere opties zijn mogelijk. Informeer via info@happycactus.be.

Happy Baby Cactus met blauwe pomponnetjes

Meter en Peter geboortebedankje

Voor meter en peter, oma en opa kan je ook een grote versie Happy Cactus bestellen. Niet alleen oogt het mooi in de presentatie maar zij zijn er vast en zeker super blij mee.

Happy Baby Cactus Bestellen

Als je een specifieke kleur pomponnetjes wilt, is het nodig tijdig te bestellen. Heb ik de kleur op voorraad, dan kan het allemaal wat sneller. Stuur vrijblijvend je geboortekaartje door en dan doe ik een voorstel. Via de website bieden we standaard pakketten aan van 10 of 25 stuks. Hierbij kan je ook in je bestelling meegeven welke soorten je wenst.

Contacteer me via mail voor alle bijkomende vragen of bestellingen die groter zijn dan 50 cactusjes. Leveringen zijn gratis in Antwerpen (+10 km) vanaf 200 stuks leveren we gratis in heel België.