Een kerstcactus, dé nieuwe kerstboom

Move over kerstboom, dit jaar zetten wij een kerstcactus. Er zijn eigenlijk echt alleen maar voordelen. Wij lijsten ze even op voor je.

  • Eén van de grootste ergernis bij echte kerstbomen zijn naalden. Overal naalden. Wel, daar heb je bij de cactus geen last van. Een cactus heeft wel stekels maar die blijven netjes op hun plaats. Hij gaat ook gewoonweg niet dood (bij de meeste mensen).

  • Niet iedereen heeft plaats voor die giant kerstboom. Een kerstcactus is compacter. Je kan je eigen formaat kiezen: small, medium, large of XXL. Zelfs de XXL neemt niet 1/10de plaats in van een XXL kerstboom.

  • Het proces van versieren is zo fijn! En dat willen wij écht niet van je afnemen. Versier je eigen kerstactus met pomponnen, zo heb je toch  het ‘Tadaaa, hij is af’ moment. Mis je extra versiering? Blaas confetti in de stolp of leg er lichtjes rond.

  • Er is niemand die in februari tegen je gaat zeggen ‘Staat die cactus er nou nog?’. Laat hem dus lekker staan. Ben je de vrolijkeid beu, haal dan gewoon de pomponnen er af.

Je ziet het: geen gedoe, geen afval, extra vrolijkheid en je kan er pakjes rond leggen. Geen enkele reden om dus niet voor een kerstcactus te gaan!

Bovendien hebben we extra kerstkaartjes om toe te voegen ‘Merry cactus, happy pompoms‘.

HAPPY CACTUS MERRY POMPOMS